Alm Power

Alm Power is een trio die Oostenrijkse muziek spelen. Zo wordt er live Steirische Harmonica gespeeld, drum en trompet met zang.

Lees meer »

Mike Griek

Mike Griek is Geboren op 18-06-1992 Te Hoensbroek (Limburg) en woon achtend in Hoensbroek. Mike kennen we natuurlijk van zijn Single “Weet jij nog wie ik ben” (Geschreven door volkszanger Henk Damen)Dit was zo goed ontvangen door het publiek, pers en radiostations. Mike zingt een jaar of 10 serieus en heeft zo een platencontract bij BLING MUSIC verdient.Hierdoor heeft hij ook veel optredens gekregen, in o.a. het tv-programma’s “Toppers van Oranje” de grote podiums kwamen ook al snel voor Mike zoals “Het Mega Woonwagen Feest” “Het Hollands Feestje” Waar hij bijna niet meer weg te denken is, Hij weet zijn publiek altijd te vermaken en ze te laten dansen.Met zijn nieuwe single “ Ik Laat Je Nooit Meer Gaan ” ook geschreven door Henk Damen. Mike hoopt weer hetzelfde los te maken bij zijn fans net als zijn vorige single “ Zo Is Mijn Leven ”

Lees meer »

D'r Dustin

Dustin van de Laarschot (Hoensbroek, 4 oktober 1998) noemt zich D'r Dustin. In 2014 nam hij deel aan het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer. Met het lied Vastelaovend mos se belaeve won hij de presentatieprijs. Met het lied bereikte hij bovendien de finale van het Tiener Vastelaoves Konkoer 2015.Ook in 2015 was hij weer finalist op het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer met Van 's aovesvreug wies 's mergenslaat. Met dat lied drong hij ook door tot de finale van het Tiener Vastelaoves Konkoer 2016.Met Haot mich vas mit vastelaovend won hij niet alleen het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer in 2017 maar ook het Parksjtad Leedjeskonkoer in 2018. Met het lied bereikte Van Laarschot in 2018 de finale van CMC Alaif in de categorie Origineel.In 2018 won D'r Dustin het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer met Doezend daag en nachte. Het lied werd ook de Sjtadsprinsesse-sjlager op het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoers. Met het lied drong D'r Dustin door tot de finale van CMC Alaif in de categorie Origineel, de halve finale van het LVK 2019 en de finale van het PLK 2019.In 2019 nam D'r Dustin deel aan de liedjeswedstrijd in Hoendbroek met Hie is 't fijn.

Lees meer »

FEM

FEM (Femke) staat al sinds haar vijfde levensjaar op de bühne. Ze is toen gestart met deelnames aan het KVL en later het TVK. Door haar succesvolle deelnames aan het TVK werd ze gevraagd om deel uit te maken van Sjpringlaevend. Hiermee heeft ze grote successen gevierd, een CD uitgebracht en zalen groot en klein op de kop gezet. Hoogtepunten waren optredens op de 11e van de 11e in Maastricht, Oad op nuj in Heerlen, De auw wieverbal in Valkenburg, winnen van het Parkstad Leedjes Konkoer en een finaleplek in het LVK 2018.

Lees meer »

Thierry Dirkx

De roots van Thierry en zijn familie liggen in de HAFA-wereld.Hij speelt al vele jaren klarinet bij de Koninklijke HarmonieConcordia Obbicht. De vader van Thierry is oud LVK-finalist Rene Dirkx. Hij heeft het talent en de krachtige charismatische stem doorgegeven aan zijn zoon. Nadat Thierry als de mannelijke helft van het duoSjtòm toeval aan de halve finale van het LVK 2018heeft mogen deelnemen, is alles in een stroomversnelling geraakt.Hij heeft met Sjtòm Toeval verschillende grote podia mogen betreden. Buiten dat Thierry nog altijd met Sjtòm Toeval aan de weg timmert,heeft hij er voor gekozen om ook als solo artiest buiten entijdens de carnaval op te treden.Thierry is ook enige tijd lid geweest van de voormaligeLimburgstalige boyband Zuuderleefde waarmee hij een paar keer de Limbotop10 heeft bereikt.

Lees meer »

WDR 4 show

WDR 4 show die zeer geschikt is voor uw bier/oktober/carnaval en alle andere gezellige feesten. Nu ook te boeken met een karaoke programma zodat uw gasten actief kunnen participeren aan onze show.

Lees meer »

Micki Düse

Soms heb je van die zangers op Oktoberfesten waarbij je aan het twijfelen raakt; is het de CD of zingt ie nou écht? Schlagerzanger Micki Düse is er zo eentje. Micki heeft niet alleen de gave om loep- en loepzuiver te zingen, maar daarnaast biedt zijn stem de variatie voor een complete range aan bekende schlagerhits. Het lijkt wel of hij alle Duitse muziekstromingen beheerst: Du van Peter Maffay pakt hij met gemak op, om vervolgens probleemloos Griechischer Wein in te zetten. Wat dacht u van nummers als Wahnsinn, Ich bau dir ein Schloss, Einen Stern, Rot sind die Rosen en vele andere Duitse superhits. Recentelijk was hij zelfs te gast bij het programma Wekker Wakker van Radio Omroep Max en vliegt verder onder de vleugels van niemand minder dan George (Rock Youre Baby) Mcrea!  Micki Düse boekt u als u voor zeker wilt gaan: meezingen mag, meeschunkeln gaat automatisch en de sfeer, die komt dan helemaal vanzelf. Althans, daar zorgt Micki Düse dan wel voor!Wist u overigens dat Düse zoiets als injector betekent? Komt dat even goed uit; Micki als injector van schlagermuziek op úw feestavond of oktoberfest! Ja Sicher! Ja Wohl! 

Lees meer »

Claudia und Max

Bent u op zoek naar avondvullend entertainment maar heeft u niet de ruimte om een complete band te plaatsen? Dan boeken we toch gewoon DJ Max Kaiser sámen met Claudia Ansel! Op die manier heeft u de combinatie van avondvullend entertainment met de beste Deutsche hits én live entertainment met zang van Claudia Ansel Claudia Ansel is per toeval ontdekt door haar inmiddels goede vriend André Wolff (Die Kolibris) tijdens een opnamesessie van het nummer "Ich bin wie Du" van Marianne Rosenberg. Claudia is één met de door hoor zo geliefde WDR 4 muziek en is blij dat ze de kans gekregen heeft om haar fans hier deelgenoot van te maken. Live optreden geeft haar de dagelijkse dosis vitamines die ze nodig heeft en Claudia is daarbij zeer vereerd dat ze deze vitamines over mag dragen op alle mensen die ook van Schlagers houden. DJ Max Kaiser is úw Oktoberfest-DJ bij uitstek! Als rasechte 'Volksmusik kenner' draait DJ Max Kaiser uw Oktoberfest tot een hoogtepunt! DJ Max Kaiser is geen doorsnee DJ; doordat hij is opgegroeid met Duitstalige muziek en hij als muzikant bij o.a. Palemiger Spatzen en Die Anseltaler heeft gespeeld, heeft hij alle uithoeken van ons land wel gezien. Deze Duitse Feest DJ weet precies met welke hits hij uw oktoberfest in optimale sferen kan krijgen, en waar mogelijk zingt hij zélf een potje mee! Hossa!

Lees meer »

Das Tirol Team

Partymuziek, polka en wereldhits met een Oostenrijkse Tiroler saus. Een 9-koppige live band met een unieke sound in Nederland, Duitsland en België.

Lees meer »

KNÖPPELE

Jos Hanssen (1955) en Pierre Lemmens (1952) oftewel DE KNÖPPELE, gekleed in een blauwe stofjas en met een zwarte alpinopet op het hoofd en een overdreven bril op de neus, zijn een bekende verschijning op de Limburgse tv.Het duo presenteerde van 2004 tot 2016 op kolderieke wijze hun eigen programma bij TV Limburg. De eerste jaren was dat het weerbericht, daarna onder de naam DE KNÖPPELE filmpjes over alledaagse zaken. Dat blokje van enkele minuten was één van de best bekeken programma’s van de regionale televisiezender, die op 1 juli 2016 noodgedwongen moest stoppen.

Lees meer »

Gaaas

DÉ PARTY SENSATIE UIT HET ZUIDEN!Of het nu gaat om een bescheiden privé feestje of een feesttent vol met 3000 hossende feestgangers, er wordt altijd GAAAS!!! gegeven tot het dak er af gaat!Met passie en enthousiasme komen deze drie doorgewinterde entertainers niet alleen voor de grootste hits uit Oostenrijk uw feest tot een happening bombarderen, maar brengen zij ook golden oldies en hits van nu in een verassende party- style. Door deze unieke combinatie weten de drie alle gasten op hun hand te krijgen en staan zij garant voor spektakel op het podium maar misschien nog wel meer in de zaal/tent zelf.GAAAS!!! blijft niet afwachten op het podium maar trekt met trompetten en steirische harmonica uw zaal in waardoor de overweldigende energie van deze mannen nog sneller overslaat op uw gasten. Binnen de kortste keren trekken polonaises met zingende feest-gangers door de locatie en wordt er gezamenlijk geproost op een geweldig knetterend feest!Door hun jaren lange ervaring opgedaan op podia door heel Nederland en daarbuiten met bekende orkesten als de Palemiger Spatzen, Trumpetstars en de OBM band bent u verzekerd van een act die staat als een huis! De act die naar wens kan varieren van een half uur / drie kwartier tot 2x een half uur / drie kwartier geeft uw evenement net dat extra’s waardoor uw gasten nog lang zullen napraten over dat ene geweldige feest!

Lees meer »

Thom Craane

Thom Craane is een Kaatsheuvelse feestzanger. Hij is geboren op 17 oktober 1991 in Waalwijk en komt uit een gezin van 3 kinderen. Meteen na zijn geboorte woont Thom in Kaatsheuvel waar hij rustig opgroeit als buurman van de Efteling. Een ding staat vanaf die geboorte al vast: Thom is een podiumbeest en neemt graag alle aandacht naar zich toe. Zingen is niet het eerste wat hem zo trekt. Toneel spelen en playbacken is meer voor hem weggelegd. Voor zijn 1e heilige communie, Thom was toen 8 jaar, kreeg hij een microfoon en een gitaarversterkertje. Hij nam die meteen mee naar zijn slaapkamer om te gaan repeteren. Na een paar jaar vooral op dat kamertje zingen zei een vriendin dat ze wel eens Thom zijn zangkunsten wilde horen. Nadat mini-optreden zal het nog wel een aantal jaar duren voordat Thom naar buiten treed met zijn zangkunsten.

Lees meer »