D'r Dustin

Dustin van de Laarschot (Hoensbroek, 4 oktober 1998) noemt zich D'r Dustin. In 2014 nam hij deel aan het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer. Met het lied Vastelaovend mos se belaeve won hij de presentatieprijs. Met het lied bereikte hij bovendien de finale van het Tiener Vastelaoves Konkoer 2015.
Ook in 2015 was hij weer finalist op het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer met Van 's aovesvreug wies 's mergenslaat. Met dat lied drong hij ook door tot de finale van het Tiener Vastelaoves Konkoer 2016.
Met Haot mich vas mit vastelaovend won hij niet alleen het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer in 2017 maar ook het Parksjtad Leedjeskonkoer in 2018. Met het lied bereikte Van Laarschot in 2018 de finale van CMC Alaif in de categorie Origineel.
In 2018 won D'r Dustin het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer met Doezend daag en nachte. Het lied werd ook de Sjtadsprinsesse-sjlager op het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoers. Met het lied drong D'r Dustin door tot de finale van CMC Alaif in de categorie Origineel, de halve finale van het LVK 2019 en de finale van het PLK 2019.
In 2019 nam D'r Dustin deel aan de liedjeswedstrijd in Hoendbroek met Hie is 't fijn.

D’r Dustin is een enthousiaste jonge zanger die sinds 2014 het publiek oud of jong laat mee zingen, springen en dansen door heel Limburg. het repertoire varieert van veel gezellige eigen nummers, tot een aantal bekende meezingers uit de oude en nieuwe doos.

Jeugdig publiek of ouder publiek D’r Dustin kan zijn muziek voor elk evenement aanpassen.

Zo stond D’r Dustin al in de halve finales van het LVK, Finales zoals CMC Alaif, PLK, OLCK en het TVK. D’r Dustin won zelfs het PLK, OLCK en het Hoensbroek liedjes Konkoer.

 

Meer informatie of direct boeken?

artist@pnevents.nl