Eschko

Geboren op 3 maart 1996 zag Joep de Esch, beter bekend onder de DJ naam Eschko het levenslicht.

Lees meer »

FeestDjRomano

Winnaar Limburgse DJ kampioenschappen 2016Winnaar Nederlandse DJ Kampioenschappen 2017Opzoek naar 100% feest op jou feest/event?

Lees meer »

DJ Rolf Kaiser

Jawohl……Rolf Kaiser ist wieder “On Tour”. Deze ex-skileraar en neef van DJ Max Kaiser komt uit het Duitse Berchtesgarden is geen onbekende in zowel binnen- als buitenland! Ooit begonnen als Elvis Presley imitator waarmee hij de een na andere prijs won begon hij op 25-jarige leeftijd aan een carrière als Skileraar in het mooie Graz. Hij gaf skiles aan onze eigen Royal Family en is nog steeds een graag geziene gast bij onze prinses Beatrix waar hij nog regelmatig voor een kopje koffie en unterhaltung wordt uitgenodigd. Rolf is nu weer “Voll Drauf” en presenteert onder het motto “ Volles Rohr, Volle kanone” zijn nieuwe show waarin hij als vrolijk zingende gastheer/DJ van elke gelegenheid een feestje weet te maken! Heeft u een verzoekje? Geen nood, DJ Rolf Kaiser biedt eerste hulp!

Lees meer »

DJ Max Kaiser

DJ Max Kaiser is úw Oktoberfest-DJ bij uitstek! Als rasechte 'Volksmusik kenner' draait DJ Max Kaiser uw Oktoberfest tot een hoogtepunt! DJ Max Kaiser is geen doorsnee DJ; doordat hij is opgegroeid met Duitstalige muziek en hij als muzikant bij o.a. Palemiger Spatzen, Anseltaler, Claudia Ansel heeft gespeeld, heeft hij alle uithoeken van ons land wel gezien. Deze Duitse Feest DJ weet precies met welke hits hij uw oktoberfest in optimale sferen kan krijgen, en waar mogelijk zingt hij zélf een potje mee!  Waar zie je dat nog? Of het nu hits zijn voor de jeugd of de plaatjes der herkenning voor het oudere publiek; DJ Max Kaiser draait ze allemaal! En wist je dat hij ook te boeken is als presentator / moderator? Wellicht zoek je de combinatie; een DJ die uw artiesten aan- en afkondigt? 

Lees meer »