Eschko

Geboren op 3 maart 1996 zag Joep de Esch, beter bekend onder de DJ naam Eschko het levenslicht.

Muziek zat er altijd van kleins af aan in bij Eschko. Zo werden geregeld de pannen uit de kast gepakt en als een drumstel opgesteld.

 

Vanaf 12 jarige leeftijd is Eschko zich vol op het DJ zijn gaan storten. Wat begon achter de laptop met Virtual DJ bleef groeien in investeringen in grotere en betere apparatuur. Langzaam kwamen er dan ook kansen om voor publiek te draaien in plaats van op de slaapkamer. En zo bouwde Eschko steeds meer de podium ervaring van kleins af aan op. Sinds 2018 is Eschko ook een van de vaste DJ’s van Nr.7even in Heerlen en vanaf toen ging het hard met de carriere van Eschko.

 

Zo stond Eschko ondertussen al op onder andere: ParkCity Live (2019 & 2022) op Castle of Love Mainstage (2019) en had hij een eigen dagdeel in een tot de nok toe stampvolle de TENT in Heerlen (Vastelaovend 2020). En in die tussentijd is Eschko nog altijd een van de residency-DJ’s van Nr.7even.

 

De Stijl van Eschko, voornamelijk gericht op de clubs en festivals, ligt in de Tech House met een beetje Techno en Funky House. Echter is Eschko ook, in goed overleg, ook zeer goed Allround inzetbaar. De TENT tijdends de vastelaovend in Heerlen is hier een goed voorbeeld van. Net zoals Bruiloften die Eschko ook nog met enige regelmaat doet.

 

Daarnaast is Eschko ook in de studio graag bezig. Zo schrijft Eschko graag songteksten voor andere artiesten, waaronder veel vastelaovendliedjes maar ook engelstalige en nederlandstalige songteksten en produceert hij hier de demo’s / samples / opsetjes voor.

 

Sinds kort brengt Eschko onder zijn eigen naam ook zelfgemaakte muziek uit. Deze is te vinden op Spotify, iTunes & alle andere bekende streamingsplatforms.

 

Voor meer informatie over Eschko kun je ook terecht op zijn sociale kanalen:

 

www.facebook.com/DJEsckho

www.instagram.com/Eschkoo

https://www.mixcloud.com/joepdeesch/ 

 

Meer informatie of direct boeken?

artist@pnevents.nl