Gaaas

GAAAS!!!

DÉ PARTY SENSATIE UIT HET ZUIDEN!

Of het nu gaat om een bescheiden privé feestje of een feesttent vol met 3000 hossende feestgangers, er wordt altijd GAAAS!!! gegeven tot het dak er af gaat!
Met passie en enthousiasme komen deze drie doorgewinterde entertainers niet alleen voor de grootste hits uit Oostenrijk uw feest tot een happening bombarderen, maar brengen zij ook golden oldies en hits van nu in een verassende party- style. Door deze unieke combinatie weten de drie alle gasten op hun hand te krijgen en staan zij garant voor spektakel op het podium maar misschien nog wel meer in de zaal/tent zelf.
GAAAS!!! blijft niet afwachten op het podium maar trekt met trompetten en steirische harmonica uw zaal in waardoor de overweldigende energie van deze mannen nog sneller overslaat op uw gasten. Binnen de kortste keren trekken polonaises met zingende feest-gangers door de locatie en wordt er gezamenlijk geproost op een geweldig knetterend feest!

Door hun jaren lange ervaring opgedaan op podia door heel Nederland en daarbuiten met bekende orkesten als de Palemiger Spatzen, Trumpetstars en de OBM band bent u verzekerd van een act die staat als een huis! De act die naar wens kan varieren van een half uur / drie kwartier tot 2x een half uur / drie kwartier geeft uw evenement net dat extra’s waardoor uw gasten nog lang zullen napraten over dat ene geweldige feest!

 

Meer informatie of direct boeken?

artist@pnevents.nl