Tessa

Tessa Schmeets: Energie, passie en een feest om te beleven

Maak kennis met Tessa Schmeets, een opkomende artieste uit Ubachsberg, Nederland, die met haar energieke en vrolijke optredens een onvergetelijke ervaring creëert. Haar muzikale talent, dat zich uitstrekt van zang tot piano en gitaar, komt tot uiting in een mix van Limburgse en Duitse feest- en sjtimmungs partymuziek, vol gezelligheid en toegankelijkheid.

Vanaf jonge leeftijd toonde Tessa al een passie voor muziek. Ze begon op 7-jarige leeftijd met zang- en pianoles en volgde later gitaarles. Haar carrière kreeg een vliegende start met haar eerste optreden in 2014, en sindsdien heeft ze een indrukwekkend cv opgebouwd. Ze behaalde meerdere finaleplaatsen bij TVK, CMC Alaif en PLK en trad op tijdens grote evenementen zoals Aod op Nuij Heerlen, Kanon van Balkon Sittard en Internationale Prinssentreffen Roermond.

Mensen die Tessa nog nooit hebben gezien of gehoord, kunnen een energieke en vrolijke artieste verwachten die enthousiasme en passie uitstraalt. Haar optredens zijn een feest op de bühne en in de zaal, vol gezelligheid en toegankelijkheid. Met een mix van Limburgse en Duitse nummers brengt Tessa gezellige meezingers die zowel jong als oud zullen bekoren.

De veelzijdigheid van Tessa Schmeets maakt haar tot een unieke en veelbelovende artieste in de muziekwereld. Haar passie voor feest en sjtimmungs partymuziek, haar talent voor het bespelen van verschillende instrumenten en haar vermogen om mensen samen te brengen met haar energieke optredens zorgen ervoor dat Tessa Schmeets een naam is om in de gaten te houden.
Als u op zoek bent naar een artiest die uw evenement een boost geeft, dan is Tessa Schmeets de juiste keuze. Haar aanstekelijke energie, veelzijdigheid en enthousiasme zorgen ervoor dat uw gasten gegarandeerd een geweldige tijd zullen beleven. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot feest, Tessa's optredens zijn altijd een succes.

Mis de kans niet om Tessa Schmeets te boeken voor uw volgende evenement en zorg voor een onvergetelijke feestervaring!

Meer informatie of direct boeken? artist@pnevents.nl